Forum: JAWStats not loading up in browser / blank white screen

 

« Back To Thread List

b222
3228 days ago
I've installed JAWStats on IIS 6.0 using the PHP FastCGI exstension for IIS. After configuration, when trying to load JAWStats in the browser it fails to load and the screen is just blank white.

Does anyone know why this is happening? My config.php file is below for reference:

"C:/AWStats/data/mysitetest/",
"statsname" => "awstats[MM][YYYY].mysitetest.txt",
"updatepath" => "C:/AWStats/cgi-bin/awstats.pl/",
"siteurl" => "http://mysitetest.com",
"sitename" => "DAIS",
"theme" => "default",
"fadespeed" => 250,
"password" => "",
"includes" => "",
"language" => "en-gb"
);

?>
b222
3228 days ago
Looks like it didn't paste in ok, my config.php file again.

$aConfig["DAIS"] = array(
"statspath" => "C:/AWStats/data/DAIS/",
"statsname" => "awstats[MM][YYYY].DAIS.txt",
"updatepath" => "C:/AWStats/cgi-bin/awstats.pl/",
"siteurl" => "http://mysitetest.com",
"sitename" => "DAIS",
"theme" => "default",
"fadespeed" => 250,
"password" => "",
"includes" => "",
"language" => "en-gb"

« Back To Thread List

Participate in this discussion

 

You must be logged in to post in this thread.

 

Version 0.7 beta available now

Released 25th Janury 2009

Try the online demo or download now.

 
Latest JAWStats News:

Version 0.7 Beta Released

Sprechen Sie Deutsch? Multi-lingual JAWStats v0.7 is finally here.

posted 25th Jan '09. read more »
 

Help JAWStats

Please donate a dollar (or more!) towards the hosting costs for this site. This money doesn't go anywhere near my pocket, it is purely used against my hosting bill.

 

Get $50 off your webhosting

You could do far worse than choose Dreamhost. I've used them for 6 years and they're great. Simply enter the promo code: JAWSTATS on signup!